Älykkäiden esineiden ja laitteiden sekä niistä kerätyn tiedon hyödyntäminen
liiketoiminnassa teollisen internetin teknologiaa käyttäen

IoT ja teollinen internet

Kuluttajalähtöisellä IoT termillä viitataan internetin evoluutioon ja infrastruktuuriin sekä fyysisiin laitteisiin, jotka ovat yhteydessä internettiin sekä kommunikoivat käyttäen standardoituja protokollia. Nämä laitteet osaavat myös tunnistaa itsensä muiden laitteiden kanssa.

Teollinen internet on yhdistelmä älykkäitä koneita, ihmisiä sekä prosesseja. Teollisen internetin avulla on mahdollista luoda täysin uusia liiketoimintamalleja sekä uudelleen määritellä arvoverkostoa useilla eri teollisuuden aloilla. Teollinen internet myös yhdistää luovuutta, älykkyyttä sekä suorituskykyä. Sen mahdollista myös älykkään automaation luomisen omien tarpeiden mukaan.

Me Sofictassa voimme luoda tuotteillesi tai palveluillesi lisäarvoa IoT:n ja teollisen internetin kokonaisratkaisuilla. Lisäämällä älykästä teknologiaa fyysisiin laitteisiin, pystymme keräämään tietoa laitteesta ja sen ympäristöstä. Kerätystä datasta pystymme analysoimaan ja tunnistamaan ne asiat, jotka tuovat yrityksesi liiketoimintaan lisäarvoa, kustannussäästönä tai toiminnan tehostamisena.


Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja
Sami Metsänperä

+358 50 483 6142
sami.metsanpera@soficta.fi